Onderhoudsbedrijf Arnhem

Gezond en comfortabel

Hagen B.V. kunt u al vele jaren inschakelen als solide onderhoudsbedrijf in Arnhem. Wij weten als geen ander dat regelmatig en grondig onderhoud in woningen en bedrijfspanden, noodzakelijk is om gezond en comfortabel te kunnen werken en leven.

Eerlijk en betrouwbaar onderhoudsadvies

Voordat ons onderhoudsbedrijf bij u in Arnhem aan de slag gaat met onderhoudswerkzaamheden, zullen wij u allereerst een onderhoudsadvies op maat geven. In dit advies vermelden wij het type onderhoud, de frequentie van de werkzaamheden en de kosten die wij daarvoor in rekening brengen. Uiteraard zullen wij u eerlijk en betrouwbaar de meest voordelige onderhoudswerkzaamheden adviseren, die zorgen voor het beste resultaat.

Uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden

De onderhoudsklussen die ons onderhoudsbedrijf uitvoert, zijn vrij uiteenlopend. Zo kunnen wij het schilderwerk van uw pand, van binnen- en buiten in topconditie houden, de bekleding van wanden en plafonds bij houden en kleine reparaties uitvoeren. De onderhoudswerkzaamheden worden altijd volgens afspraak en uiterst nauwkeurig door ons onderhoudsbedrijf in Arnhem uitgevoerd. Maak gerust eens kennis met onze onderhoudsspecialisten en plan een afspraak in voor het onderhouden van uw woon- of werkruimte.